Doping Kütüphane spor hukuku

WADA, Ebeveynlere Yönelik Eğitim Kitapçığı Yayınladı

Dünya Dopingle Mücadele Ajansı (WADA), çocuk sporcuların ebeveynlerine yönelik eğitim kitapçığı yayınladı. Kitapçıkta “beslenme“, “doping risk faktörleri“, “yasaklı maddelerin kullanımının önlenmesi“, “doping kontrolü süreci“, “madde kullanımının tespiti“, “çocuk doping kullanıyorsa ne yapılmalı?” gibi başlıklar yer alıyor.

Dünya Dopingle Mücadele Ajansı (WADA), çocuk sporcuların ebeveynlerine yönelik eğitim kitapçığı yayınladı.

Kitapçıkta “beslenme“, “doping risk faktörleri“, “yasaklı maddelerin kullanımının önlenmesi“, “doping kontrolü süreci“, “madde kullanımının tespiti“, “çocuk doping kullanıyorsa ne yapılmalı?” gibi başlıklar yer alıyor.

Kitapçık İngilizce, Fransızca ve İspanyolca dillerinde yayınlandı.

Türkiye Dopingle Mücadele Komisyonu‘nun en kısa zamanda bu kitapçığı tercüme ederek sitesinde yayınlamasını ve ilgili tüm spor kurum ve kuruluşlarına göndermesini bekliyorum.

Yorumunuzu Paylaşın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: